Gebruiksaanwijzing-geurbrander-1

Stap 1.

Zet de katalytische geurbrander op een veilige plek en open plek.

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-2

Stap 2.

Haal de dop van de geurbrander en haal de lont uit de geurbrander. Om de katalytische geurbrander te kunnen vullen moeten de dop en de lont van de geurbrander afgehaald worden.

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-3

Stap 3.

Steek het trechtertje in de fles. Er zit een trechtertje bij alle katalytische geurbranders die door Platja huisparfums worden geleverd. 

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-4

Stap 4.

Vul de katalytische geurbrander voor maximaal driekwart met uw favoriete geurolie.

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-5

Stap 5.

Stop de lont in de geurbrander en plaats de steen die aan de lont vastzit terug op de katalytische geurbrander. Steek de steen nu aan met een lucifer of aansteker.

Let op! Gebruikt u een nieuwe lont of is uw huidige lont droog? Laat de lont dan eerst twintig minuten de geurolie opnemen. Doet u dit niet dan zal de steen niet goed kunnen verwarmen, omdat de lont niet voldoende doordrenkt is met geurolie. 

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-6

Stap 6.

Laat de steen 2 minuten branden. Er komt een mooie, redelijk grote vlam. Zorg er dus voor dat de geurbrander op een open plek in huis staat.

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-7

Stap 7.

Na 2 minuten blaast u de vlam uit. Plaats alleen de sierdop over de steen, op de katalytische geurbrander. Vieze geurtjes worden nu geabsorbeerd en de heerlijke geur van de geurolie komt vrij.

Het is uiteraard afhankelijk van de grootte van de ruimte, maar over het algemeen zijn binnen een kwartier de vieze geurtjes verdwenen uit uw huis. 

Gebruiksaanwijzing-geurbrander-8

Stap 8.

Wilt u de katalytische geurbrander uit doen. Plaats dan de kleine afsluitdop over de steen. U kunt bij de meeste geurbranders de sierdop erop laten zitten en de afsluitdop aan de binnenkant van de sierdop op de steen plaatsen. Let wel goed op! De sierdop wordt bij gebruik heet. Gebruik een ovenwant of theedoek bij het verwijderen van de sierdop.