Wat zijn BeachSticks?

BeachSticks zijn vier stevige puntige stokken met een inkeping. Schuif in elke inkeping een punt van je hammamdoek of strandlaken. Steek deze schuin in het zand en je strandlaken, handdoek, pareo of hammamdoek ligt netjes strak op het strand. Aan zee is het bijna altijd winderig. Iedereen staat op het strand door die harde wind wel eens onhandig zijn handdoek uit te vouwen. Met deze Sticks van Platja heb je nooit meer last van een wapperende hamamdoek. De Sticks zijn namelijk 4 handige stevige houten stokken van 20 centimeter lang. Door een inkeping in de stok lijkt het een hele smalle katapult. Door deze inkeping kan je elke hoek van je hammamdoek in een Beachstick steken. Steek de Sticks in het zand en jouw hammamdoek ligt de hele dag mooi strak op het strand. Heb je door de wind of spelende kinderen zand op je hammamdoek gekregen? Haal slechts 2 BeachSticks uit het zand en klop je hammamdoek handig uit.

BeachSticks zijn niet alleen geschikt voor hammamdoeken, maar ook voor dunne strandlakens. Normale strandlakens zijn vaak iets dikker dan hammamdoeken. Steek een strandlaken daarom iets voorzichtiger in de Sticks. De werking is verder hetzelfde. Jouw hamamdoek is niet alleen mooi uitgevouwen, maar de door hun mooie donkerbruine kleur hebben de Sticks ook nog een trendy look.

BeachSticks zijn gemaakt van merbau hout, een hele stevige en duurzame houtsoort uit Zuid-Oost Azië . Door de donkere kleur van merbau hout hebben ze ook een luxe uitstraling.
Onze Sticks gaan bij normaal gebruik vele jaren mee. Er zijn vele imitaties van de BeachSticks. Ook plastic versies. Onze Sticks zijn gemaakt van Merbau hout en zijn afkomstig uit FSC gecertificeerde bos gebieden.
Laat de plastic soup niet verder groeien en kies voor verantwoorde BeachSticks. U ontvangt een handig bewaarzakje waar de Sticks in bewaard kunnen worden.

Pin It on Pinterest